Abonnementen en tickets

Abonnementen en tickets

De optimale voetbalbeleving, die vind je in het stadion. Het gevoel wanneer we met z'n allen de trappen van Jan Breydel opgaan en de grasmat te zien krijgen: het blijft speciaal. Ook al is het nu de eerste keer of staat de teller intussen op meer dan honderd. Sommigen beleven het met de hele familie en een hapje en drankje in de hand, terwijl anderen liever met de vrienden samenkomen. Wel hebben we allen hetzelfde doel: Club naar de overwinning schreeuwen. Maak jij in 2024-2025 deel uit van de mensenmassa van 27.000 supporters?

Verleng jouw abonnement
Abonnementsprijzen 2024-2025

Abonnementsprijzen 2024-2025

Het nieuwe seizoen beleef je als abonnee op hetzelfde zitje, aan dezelfde prijs. Ook de losse ticketprijzen blijven onveranderd. Extra vrienden of familie meenemen naar een basismatch of topmatch? Dat kan al vanaf €20 of €25. Zo is een abonnement bijna de helft goedkoper per match dan wat losse ticketkopers betalen. Bovendien kan je nu ook je abonnement in schijven aflossen, zonder extra kosten. Ontdek alle info onderaan.

Ben jij komend seizoen GOLD?

Abonnees die vorig seizoen op 90% van de reguliere competitiematchen aanwezig waren, worden in 2024-2025 beloond met een Club ID Gold.

Dit bevat:

  • Een gouden Club ID Card die jouw loyaliteit uitstraalt 
  • 5% cashback op de aankoop van jouw abonnement 
  • Kans op unieke experiences doorheen het seizoen (sideline experience voor de match, VIP tickets of de aftrap geven)
  • Een gratis drankje op je verjaardag

Jouw Club ID Gold wordt automatisch geselecteerd op de ticketingsite bij aankoop van jouw abonnement voor 2024-25.

Meesparen om (opnieuw) Club ID Gold te worden in 2025-2026? Dat kan door 90% van de wedstrijden aanwezig te zijn of je zitje vrij te geven indien dat niet lukt.

Claim jouw GOLD