Alle nieuws

EA FC Young Blues Cup kent geslaagde eerste editie

Young Blues

Meer dan 60 jongeren verzamelden vandaag in het Jan Breydelstadion met éénzelfde doel: de eerste EA FC Young Blues Cup op hun palmares zetten. Een geslaagde eerste editie kreeg een spannende finale mét penalties en met Liam De Meydts als uiteindelijke kampioen. Hij kreeg de prijs uit handen van niemand minder dan Nordin Jackers & Kyriani Sabbe.

Het was zweten geblazen in het Jan Breydelstadion. Voor één keer niet op het gras, maar op de virtuele velden van FC24. Meer dan 60 jongeren gaven het beste van zichzelf. De inzet was dan ook niet min: een gesigneerd nieuw away shirt en 2 filmtickets van Kinepolis. Bovendien kregen alle deelnemers een goodiebag van Kinepolis en een voucher om in première in Roblox het away shirt van het nieuwe seizoen te zien en claimen!

De Young Blues konden Belgisch kampioen Ekmen uitdagen voor een potje EA FC en ook naast de Playstation 5 was de actie van hoog niveau: VR Base zorgde voor de ultieme VR experience langs de zijlijn. Als kers op de taart kregen alle deelnemers als eerste het nieuwe away shirt te zien in Roblox. 

De eerste editie van de EA FC Young Blues Cup is er meteen eentje om in te kaderen!

Ben jij tussen de 13 en 17 jaar, nog geen lid van de Young Blues en wil je ook zo'n fantastische events meemaken? Ga dan naar memberships.clubbrugge.be en geniet een heel seizoen lang van alle voordelen!