Abonnement

Abonnement

Je vaste plaats in Jan Breydel voor het hele seizoen. Alle wedstrijden voor de reguliere competitie in de Jupiler Pro League én de play-offs zijn inbegrepen. Voor het Europese avontuur en bekermatchen krijg je voorrang én korting op de ticketverkoop. Was je vorig seizoen al abonnee? Dan betaal je komend seizoen hetzelfde bedrag als vorig jaar.

Verleng jouw abonnement
Hoeveel kost een abonnement?

Hoeveel kost een abonnement?

Voor huidige abonnees worden de abonnementen in 2024-2025 niet duurder. Je betaalt dus hetzelfde bedrag als vorig seizoen. Nieuwe abonnees betalen iets meer dan bestaande abonnees, maar ook zij komen een pak voordeliger uit dan wanneer je voor elke wedstrijd een los ticket zou kopen. Wil je jouw betaling liever spreiden? Dat kan vanaf nu dankzij Alma. Meer info ontdek je onderaan deze pagina.

Wanneer kan ik een abonnement halen?

Vanaf vrijdag 5 april start de voorrangsperiode voor abonnees. Zij kunnen gedurende drie weken, tot en met vrijdag 26 april, hun abonnement verlengen aan dezelfde prijs. Vervolgens krijgen de abonnees die een ander zitje wensen tussen vrijdag 3 mei en zondag 5 mei drie dagen de tijd om een andere vrije plaats te selecteren.

Op maandag 6 mei krijgen de fans die op de wachtlijst staan de kans om zich als eerste nieuwe abonnees zich te verzekeren van een plaatsje voor volgend seizoen. Wil je je nog inschrijven op de wachtlijst? Dat kan je hier doen. Vanaf dinsdag 7 mei start de vrije verkoop en kan je de laatste abonnementen binnenhalen. Ook volgend seizoen gaan we samen voor een vol Jan Breydel!

Ben jij komend seizoen GOLD?

Abonnees die vorig seizoen op 90% van de reguliere competitiematchen aanwezig waren, worden in 2024-25 beloond met een Club ID Gold.

Dit bevat:

  • Een gouden Club ID Card die jouw loyaliteit uitstraalt
  • 5% cashback op de aankoop van jouw abonnement
  • Kans op unieke experiences doorheen het seizoen (sideline experience voor de match, VIP tickets of de aftrap geven)
  • Een gratis drankje op je verjaardag

Jouw Club ID Gold wordt automatisch geselecteerd op de ticketingsite bij aankoop van jouw abonnement voor 2024-25.

Meesparen om (opnieuw) Club ID Gold te worden in 2025-2026? Dat kan door 90% van de wedstrijden aanwezig te zijn of je zitje vrij te geven indien dat niet lukt. 

Claim jouw GOLD
In drie schijven betalen

In drie schijven betalen

Bij het afrekenen van jouw abonnement krijg je vanaf dit seizoen de optie om via onze partner Alma in verschillende schijven te betalen, zonder extra kosten. Zo beperken en spreiden we de impact op jouw bankrekening. Verkies je deze optie? Voeg op de ticketingsite jouw abonnement toe aan je winkelwagentje en reken af met Alma als betaalmethode.

Jouw membership

Als abonnee word je automatisch lid van één van onze memberships. Afhankelijk van jouw leeftijd word je ingedeeld binnen Bibi's Club, Club Kids, Young Blues of Club ID. Je betaalt 25, 30, 40 of 50 euro bovenop je abonnementsprijs, maar daar krijg je onderstaande voordelen voor in de plaats.